Fysio Flow

Fysio Flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv – kroppens fascier.

Inde under huden – mellem hud og muskler – ligger den dybe fascie. Den er som en våddragt, der gerne skal være varm, fugtig og eftergivelig. Derudover ligger der fascier rundt om musklerne. Lagene skal være bevægelige i forhold til hinanden – der skal være et glid.

Inaktivitet, aldring og stress får fascierne til at trække sig sammen, så de bliver korte, stramme og stive. Væske flowet i fascien nedsættes og glidet mellem fladerne ændres. Det giver en oplevelse af at være stiv og stram og kan være skyld i smerter forskellige steder i kroppen.

Muskler, sener og fascier arbejder i store synergier, disse synergier løber på kryds og tværs og fra top til tå. Derfor giver det god mening, at kroppen skal bevæges som helhed i blide stræk. Det har Fysio Flow træningen fokus på.

Fysio Flow træning varer 60 min. og indeholder generel opvarmning og herefter dynamiske rolige bevægelser/stræk af de forskellige synergier og afsluttes med en let afspænding. Der vil være fokus på kropsstammen og åndedrættet spiller også en rolle i træningen. Stor Pilates bold anvendes ind imellem som variation.

Kontakt klinikken for info og tilmelding.

 Holdstr.: 8 personer
 Tid og sted:    Onsdag kl. 16.00-17.00.
 Varighed: 6 gange.
 Pris: 420 kr uden henvisning, 346,98 kr. med henvisning.
 Tilskud: Ved henvisning fra egen læge, får du tilskud til træningen fra sygesikringen.
 Tilmelding: Kontakt os på tlf. 97 42 79 99.