Indlægssåler

FÅ SKOINDLÆG FRA SUPERSOLE, BAUERFEIND OG FORMTHOTICS

Gode skoindlæg øger komforten og mindsker belastningen på hele kroppen. Med et par gode formstøbte indlægssåler kan du forebygge skader og smerter i både fødder, ankler, knæ, hofter og ryg.

Hvad kan indlægssåler afhjælpe?

 Trætte og ømme fødder i forbindelse med længere tids stående og/eller gående arbejde.
Smerter i fod/ankel i forbindelse med vægtbærende aktiviteter i dagligdagen eller under sportsudøvelse.
 Gigt i fod/ankel. Gigt i knæ og hofter.
 Platfodet fødder og/eller nedsunken forfod.
 Træthed og ømhed over lænden i forbindelse med længere tids stående og/eller gående arbejde.
 Achillessene smerter
 Springer Knæ / Jumpers Knee
 Løber Knæ / Runners Knee
 Hælsmerter
 Hælspore / Fasciitis plantaris
 Skinnebensbetændelse / Shin Splints

I klinikken har vi flere fysioterapeuter, der har speciale i at støbe indlægssåler, så vi kan hurtigt finde en tid også til dig!

Sådan støber vi dine skoindlæg

indlægssål

Formstøbte skoindlæg kommer i flere forskellige udgaver, som tager højde for, hvilken belastning sålen udsættes for (f.x. sport eller meget stående arbejde), og hvilke sko skoindlægget skal anvendes i.

Det er derfor vigtigt at du medbringer de sko, som du primært bruger til dagligt, eller de sko du anvender til løb, fodbold, golf eller cykling. Står du på ski, har vi også såler, der kan tilpasses i en skistøvle.

Sålerne kan sagtens flyttes fra sko til sko, så man behøves, som udgangspunkt, ikke at have flere sæt såler.

Vi har valgt at lave SuperSole fordi deres indlæg har tilfredshedsgaranti (pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds), og fordi vi oplever, at de gør en positiv forskel for mange af vores patienter. Du kan læse mere om supersole skoindlæg her.

Vores ready-to-use såler kommer fra tyske Bauerfeind og de fåes i et stort udvalg af varianter, der alle sikre, at de netop passer til det formål de er tiltænkt. Du kan læse mere om indlæg fra Bauerfeind her.

Formthotics sålen findes også i flere varianter, ligeledes til børn, som også kan have brug for at blive korrigeret i deres fodstilling. Læs mere om formthotics her.

Kontakt klinikken for yderligere information.