Trykbølge behandling RESWT

Trykbølgebehandling er en videnskabelig bevist behandlingsmetode, som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler.

Sådan virker det

Trykbølgebehandling tilbyder en kortere og mere effektiv behandling, som giver hurtigere resultater på svært behandlede tilstande.
Som følge af den høje effektivitet anbefales trykbølgebehandling inden for ortopædi ofte før kortisonbehandling og kirurgi.

  • Hurtig og effektiv behandling
  • Hurtigere resultat
  • Helt uden bivirkninger

Hvordan foregår behandlingen?

Afhængig af hvilket besvær du har og hvor på kroppen det er lokaliseret, justeres blandt andet kraften i slaget og antal af slag per sekund. En behandling består af mellem 1000-4000 slag og tager normalt mellem 5-10 minutter.
Oftest behandles der én gang om ugen.
Det forekommer, at der er patienter, der er fuldstændig smertefri efter én behandling, men oftest kræves der mellem 3-6 behandlinger med 5-10 dages mellemrum for at opnå et vedvarende resultat.

Mulige bivirkninger

Selve behandlingen kan være lidt ubehagelig, men den tager ikke lang tid, og ubehaget  forsvinder, så snart behandlingen er færdig. 

Særlige forholdsregler

Du skal undgå trykbølge, hvis du samtidig gennemgår en anden behandling som fx kortisoninjektioner, antiinflammatorisk lægemiddel eller visse slags blodfortyndende medicin.
Har du hjerteproblemer, en øget blødningstendens eller er gravid, skal du ikke gennemføre en trykbølgebehandling.