Vand gør underværker

Sammen med en fysioterapeut fra FysioDanmark Holstebro kan du deltage i bassintræning til lindring eller forebyggelse af fysiske komplikationer, samt  træne led og muskler.

Har du brug for optræning efter en skade eller en operation, er du smerteplaget eller har du en kronisk sygdom som f.eks. gigt, lammelse efter blodprop eller muskelsvind, så er bassintræning i 35 grader varmt vand måske noget for dig.

Med bassintræning er det muligt på en skånsom, men effektiv måde at genoptræne, vedligeholde funktioner, smertelindre, smøre kroppens led og løsne muskelspændinger i forbindelse med et sygdomsforløb.

Træningen er primært koncentreret om kredsløbs-, stabilitets- og mobilitetstræning. På grund af vandets modstand og opdrift er det muligt at graduere øvelsernes sværhedsgrad til den enkelte. Underviseren er fysioterapeut med efteruddannelse indenfor bassintræning.

Inden du starter i bassin, skal fortælle fysioterapeuten om dine gener og dit træningsbehov. Således får alle det bedst mulige udgangspunkt for træningen.

 Holdstr.: 6-7 personer
 Tid og sted:    Mandag kl. 9-10, onsdag kl. 10- 11, onsdag kl. 15-16.30 og torsdag 16-17.
Alle hold træner i Holstebro Badeland
 Varighed: Et typisk forløb er 10 uger.
 Pris: 1156,80 kr. med henvisning for 10 gange.
 Tilskud: Ved henvisning fra egen læge, får du tilskud til træningen fra sygesikringen.
 Tilmelding: Kontakt os på tlf. 97 42 79 99.