Vand gør underværker

014

Sammen med en fysioterapeut fra FysioDanmark Holstebro kan du deltage i bassintræning til lindring eller forebyggelse af fysiske komplikationer, samt  træne led og muskler.

Har du brug for optræning efter en skade eller en operation, er du smerteplaget eller har du en kronisk sygdom som f.eks. gigt, lammelse efter blodprop eller muskelsvind, så er bassintræning i 35 grader varmt vand måske noget for dig.

Med bassintræning er det muligt på en skånsom, men effektiv måde at genoptræne, vedligeholde funktioner, smertelindre, smøre kroppens led og løsne muskelspændinger i forbindelse med et sygdomsforløb.

Træningen er primært koncentreret om kredsløbs-, stabilitets- og mobilitetstræning. På grund af vandets modstand og opdrift er det muligt at graduere øvelsernes sværhedsgrad til den enkelte. Underviseren er fysioterapeut med efteruddannelse indenfor bassintræning.

Inden du starter i bassin, skal fortælle fysioterapeuten om dine gener og dit træningsbehov. Således får alle det bedst mulige udgangspunkt for træningen.

 

 Holdstr.: Max. 7 deltagere.
 Tid og sted:    Thorsvej eller Holstebro Badeland
 Varighed: Et forløb varer 10 uger.
 Pris: 1148,60 kr. med henvisning fra egen læge
 Tilmelding: Kontakt os på tlf. 97 42 79 99.