Har du eller kender du én med parkinson ?

Så husk at vi på klinikken tilbyder målrettet træning for borgere med parkinson.

Træningen består af øvelser der tilgodeser styrke, bevægelighed, respiration, koordination, balance og kondition. Der lægges vægt på funktionelle øvelser, så du kan overføre træningen til din hverdag hjemme. 
Træningen varieres fra gang til gang og vi anvender forskellige redskaber, for at optimere træningen samt stimulere hjernen. Vi prøver så vidt muligt at gøre træningen sjov og spændende for at opretholde motivationen.
På holdet vil der være 8-10 deltagere, der også har diagnosen.

Fordelen ved at træne sammen er, at man ikke er alene om at kende til problemerne og kan motivere hinanden. Træningen er med til at give de bedste forudsætninger for at opretholde funktionsniveau og leve et sundt og aktivt liv med Parkinson.

Vi træner følgende dage:
– Tirsdag 9-10
– Tirsdag 15-16
– Fredag 11.30-12.30